ES | EN | FR | EU

  Pintxoak

Pinchos del restaurante Amaren

Egunero berriztatzen dugun pintxo barrak gure sukaldaritza zer den erakusten du, baina miniaturan, konpainia ederrean ardo bikainez lagunduta dastatu ahal izateko. Bertan pintxo beroak azpimarratu behar dira, gure kartaren zati bat unean bertan dastatu nahi dutenentzat.

Unean bertan egiten ditugun Pintxoak:

  • Izokin marinatua, ezamihiluan, kokoan eta zitrikoetan zertxobait keztatua.
  • Txingarretan egindako olagarroa patata keztatu aparrarekin eta Verako piperrautsarekin.
  • Txingarretan egindako bakailao takoa barazkitxo Brownoissearekin eta Pil-pil malkoekin.
  • Txingarretan egindako krioilo artisaua Tipula Karamelizatuarekin eta saltsa Biziarekin.
  • Txingarretan egindako abere larriaren hazikontxoa eta 80 gradutan egindako arrautza.
  • Etxean egindako Idi hanburgesa.
  • Txingarretan egindako hezurrik gabeko Idi Txuletoia Ezkai ukitua duen Patata Paristarrarekin
  • Txokolate zuri krema hotza torrefakto eta mandarina geléarekin.
  • Ardi esnez egindako arroz-esnea Bainilarekin eta Kanela izozkiarekin.