ES | EN | FR | EU

  Welcome to Amaren Restaurant

A restaurant created from our dream; to reclaim authentic ox meat, we use the term reclaim, because what today what is sold as ox in restaurants and butchers is only 1% authentic ox, we are proud to be in this exclusive 1%

To be able to offer this, we travel all over the peninsula personally selecting the best oxen we can find, all our oxen are over 5 years of age and we divide them into two categories; aged 5 to 7 years and over 8 years of age.

To enjoy such a distinguished and rare delicacy, all our beef is grilled in our kitchen open to the public. We have also created semi-closed spaces with built in fume extractors, where they can comfortably enjoy the T-bone steaks made on our portable grills.

¡Hemos adquirido el buey más grande del mundo!

El restaurante Amaren ha adquirido el buey más grande del mundo en la actualidad y el 3º en la historia. Es un buey de raza charoles llamado “Txauson”. Tiene 7 años y pesa más de 2.000 kilos.

Pronto estarán disponibles los solomillos y otros cortes especiales como picaña, carpacho o entraña.

Para las chuletas habrá que esperar unos 90 días aproximadamente para que estén en su punto óptimo.

Nuestro horario:

Lunes 8:00–24:00
Martes 8:00–24:00
Miércoles 8:00–24:00
Jueves 8:00–24:00
Viernes 8:00–24:00
Sábado 9:00–24:00
Domingo 10:00–24:00

  Reservas

La hipertensión arterial fue la causa principal o un factor que contribuyó a la muerte de 360,000 estadounidenses en el 2013, lo que equivale a casi 1,000 muertes diarias.2