ES | EN | FR | EU

  Welcome to Amaren Restaurant

A restaurant created from our dream; to reclaim authentic ox meat, we use the term reclaim, because what today what is sold as ox in restaurants and butchers is only 1% authentic ox, we are proud to be in this exclusive 1%

To be able to offer this, we travel all over the peninsula personally selecting the best oxen we can find, all our oxen are over 5 years of age and we divide them into two categories; aged 5 to 7 years and over 8 years of age.

To enjoy such a distinguished and rare delicacy, all our beef is grilled in our kitchen open to the public. We have also created semi-closed spaces with built in fume extractors, where they can comfortably enjoy the T-bone steaks made on our portable grills.

Ya disponible nuestro Buey Marino

¡RESERVAS ABIERTAS!

Hemos recibido un montón de llamadas y mails preguntado cuando estarán disponibles las cintas de chuleta del Buey Marino que hemos sacrificado hace unos días.

Se podrán degustar desde el 12 de noviembre hasta el 25 de noviembre y os notificamos que YA está abierto el plazo de reservas 944 978 906 o 946 791 440 (importante especificar chuleta Marino al hacer la reserva).

Un ejemplar que ha batido Récord de peso en canal de todos los 5 mataderos en activo de Euskadi con 1.094 kg, un ejemplar espectacular de raza asturiana de los valles con 14 años. No te quedes sin probar esta maravilla en nuestro templo de la carne.

  Reservas