ES | EN | FR | EU

  Welcome to Amaren Restaurant

A restaurant created from our dream; to reclaim authentic ox meat, we use the term reclaim, because what today what is sold as ox in restaurants and butchers is only 1% authentic ox, we are proud to be in this exclusive 1%

To be able to offer this, we travel all over the peninsula personally selecting the best oxen we can find, all our oxen are over 5 years of age and we divide them into two categories; aged 5 to 7 years and over 8 years of age.

To enjoy such a distinguished and rare delicacy, all our beef is grilled in our kitchen open to the public. We have also created semi-closed spaces with built in fume extractors, where they can comfortably enjoy the T-bone steaks made on our portable grills.

El asador Amaren de Bilbao gana el concurso de parrilla de San Sebastian Gastronomika

El cocinero Asier Del Olmo ha subido exultante al escenario del Kursaal para recibir de manos de Benjamin Lana, presidente de la división de Gastronomía de Vocento, el trofeo que le acredita como mejor parrillero del X concurso de parrilla de San Sebastian Gastronomika. «Estamos muy emocionados, sorprendidos porque todos los participantes tenían mucho nivel y la calidad de las carnes era espectacular», señalaba Asier Del Olmo tras recibir el galardón. Le preguntamos por el secreto de una buena chuleta. «Una pieza de carne procedente de una vaca rústica, que tenga tamaño, que este bien alimentada y, sobre todo, que sea una chuleta bien madura», asegura. El trofeo ocupará un lugar destacado en el asador Amaren de Bilbao y su parrillero se marcha de Donostia con «la satisfacción personal de que el tiempo, la textura y la cocción de la carne ha sido perfecta».

Más información

  Reservas